Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK
iic_londra

I Profumi della Tavola

Data:

24/11/2017


I Profumi della Tavola

ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA - London Delegation

On the occasion of the Settimana della Cucina Italiana The Italian Cultural Institute, London hosts the seminar organised by the Accademia Italiana della Cucina, London Delegation under the patronage of the Italian Embassy in London.

  • 5,30pm Registration
  • Talks from 6pm to 8pm
  • Buffet 8-10pm

Moderators:
The Science Attache’, Prof. Roberto Di Lauro
The London Delegate of the Accademia Italiana della Cucina, Dr. Maurizio Fazzari

Contributions by

Dr. Stefano Predieri, Director of research at CNR, Department for Science, Bio Agriculture, Bologna
Maurizio Marrocco, Electrolux Chef Academy
Livia ed Alfonso Iaccarino, Chef Patrons of restaurant Don Alfonso, Sant’Agata dei Due Golfi (Napoli)
Simonetta Agnello Hornby, lawyer, world-wide published author
and member of the Accademia Italiana della Cucina Centre for Studies “Franco Marenghi”

The seminar will be followed by a buffet dinner prepared by Chef Enzo Oliveri

Simultaneous translation in English will be available

[BOOK NOW]

Informazioni

Data: Ven 24 Nov 2017

Orario: Dalle 18:00 alle 22:00

Organizzato da : Accademia Italiana della Cucina

In collaborazione con : Ambasciata d’Italia e ICI London

Ingresso : Libero


Luogo:

ICI London

2600